Špatná zpráva, natáčení komiksovky Venom bude mít zřejmě zpoždění

Jak to?

Asi nebudu přehánět, když prohlásím, že spousta lidí se na komiksovku Venom s Tomem Hardy hodně těší. A pro fandy nemám dobrou zprávu, vypadá to, že natáčení začne později než bylo původně v plánu.

První klapka měla padnout už 1. září, ale podle serverů Georgia.org/Omega Underground začali tvůrci hledat další členy štábu.

A s ohledem na to, kolikátého je, je docela znervózňující, že ještě pár dnů před plánovaným začátkem natáčení chybí někteří pracovníci.

Odhady tak mluví o tom, že by se natáčení mohlo zpozdit o zhruba měsíc. Ovšem, datum premiéry se naštěstí zatím nezměnilo a stále se počítá se 4. říjnem příštího roku.

O filmu jako takovém se toho až tolik neví, nicméně je jasné, že hlavní postava Eddie Brock nezíská své schopnosti skrze symbionta, který ovládal Spider-Mana, ale jinou cestou.

Stále se řeší, zda bude Venom zasazen do stejného universa jako Spider-Man: Homecoming, ale ať tak nebo tak, ví se, že zrod Venoma nebude mít nic společného se symbiontem, se kterým měl co do činění Peter Parker.

Režie by se měl ujmout Ruben Fleischer, takže se dá očekávat, že se můžeme těšit i na černý humor.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat