Ryan Reynolds chce mládeži nepřístupný crossover Deadpoola a Avengers. Plus nové fotky Cablea

Bezva nápad. Ale asi to nevyjde.

Crossover mezi Deadpoolem a Avengers? Zní to skvěle, co? Bohužel není příliš pravděpodobné, že by něco takového v dohledné době dorazilo do kin.

Je tu několik problémů, například ten, že Deadpool spadá pod filmovou společnost 20th Century Fox, zatímco Avengers přímo pod Marvel Studios. 

Není to úplně neřešitelné (důkazem budiž spolupráce Marvelu a Sony na Spider-Man: Homecoming), ale právně by to bylo docela komplikované. 

Navíc, Deadpool je eRkový film (do 17 let pouze v doprovodu dospělé osoby), zatímco Avengers mají "rodinnou" přístupnost PG-13. 

Ale i tak se tenhle nápad Ryanu Reynoldsovi (Deadpool) zamlouvá:

"Zní to jako skvělý nápad, ale také velmi drahý nápad. Dokážete si představit soutěž s Iron Manem v tom, kdo lépe rýpe? Tak to by bylo skvělý. Ale muselo by to mít přístupnost R, aby to dostalo každého..."

Bohužel jde o něco, co asi zůstane jen vlhkým snem diváků, než abychom se toho skutečně dočkali. Zatím se musíme spokojit se samostatnými filmy Avengers (Avengers: Infinity War mají premiéru 3. května 2018) a Deadpoola (dvojku uvidíme 30. května 2018).

A právě z druhého Deadpoola pochází fotky Cablea (Josh Brolin).


Zdroj: TotalFilm

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat