Režisér Uncharted si věří, chce udělat z filmu nového Indiana Jonese

Tak to hodně štěstí.

Po dlouhých letech příprav filmu na motivy úspěšné videoherní série Uncharted se konečně začalo něco pořádného dít. Bylo rozhodnuto, že vznikne prequel a hlavní role mladého Nathana Drakea se ujme Tom Holland (Spider-Man: Homecoming).

Režii pak dostal na starost Shawn Levy, který má jasnou a ambiciózní vizi toho, jak chce, aby jeho film vypadal:

"Hra je vynikající, její duch společně s akčními sekvencemi, originální prostřední a navíc, rošťácké charisma Nathana, to jsou věci, o kterých si myslím, že dělají skvělý film. Když jsem se setkal s Tomem Hollandem, tak to opravdu shrnul tím, že řekl, že pokud budeme dělat film o ´zrození´ Drakea´, tak je to něco, co nesmíme vnímat jako scénář videoher. V minulosti jsme viděli zlomek setkání Sullyho a Drakea, ale tady je možná příležitost natočit film o lovcích pokladů se svéráznou povahou, s hlavní postavou a kapitolou z jejího života, který nemůžete mít doma v podobě videohry. Takže se snažíme převzít onoho ducha a tón a nádech hry a šílenou vizuální spektakulárnost a použít ji pro kapitolu z Drakeova života, která ještě nebyla odvyprávěna. Doufejme, že pokud to zvládneme dobře, tak to, co budeme dělat, bude to správné Uncharted a dáme publiku sérii podobnou Indiana Jonesovi, publiku, které s Indiana Jonesem nevyrostlo."

Tak to držím palce. Už jen natočit videoherní film, který by stát za to, se zdá být skoro nadlidským úkolem, natož film, který se svou kvalitou přiblíží legendárnímu Indiana Jonesovi.

Pokud jde o datum premiéry, tak to zatím oznámeno nebylo.

Zdroj: ScreenRant
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat