Režisér se rozpovídal o šťavnaté (a trošku nechutné) erotické scéně z Game of Thrones

Co prozradil? POZOR, SPOILERY!!!

Ve finále sedmé série Hry o trůny se odehrála spousta zajímavých věcí. Kromě jiného také sexuální scéna mezi Daenerys (Emilia Clarke) a Jonem (Kit Harington). A právě o tomhle pikantním momentu se rozpovídal režisér dané epizody Jeremy Podeswa:

"V případě scény Jona a Dany je pro mě důležitou věcí to, že to v žádném případě není chlípné, v téhle scéně je velmi silný podtext. Bylo to natočeno velmi velmi jednoduše. Je to v podstatě jeden záběr na Jona a Dany a poté velmi důležitý pohled mezi nimi. A poté jeden záběr na Jona, který se dívá na Dany. Nebylo to o tom natočit velkou milostnou scénu. To, že se milovali je součástí příběhu. Nebyl důvod to protahovat. Skutečný příběh v příběhu byl popravdě to, co se dělo s jejich očima a co se dělo, pokud jde o porozumění mezi nimi, kdy věděli, že určitá část z nich věří, že by to neměli dělat, ale oni to nemohli neudělat. Jsou tu určité elementy osudu, které je svedly dohromady a oni proti tomu nemohou bojovat."

Pravdou je, že někteří diváci scenáristy za tuhle dějovou linku kritizují. Mají pocit, že jde o snahu uměle vyvolat konflikt, protože jsou Jon a Dany příbuzní a Jon je navíc právoplatným dědicem Železného trůnu. A působí trochu lacině, že skončí v posteli s ženou, která se sedm let snaží Železný trůn získat.

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE SKVĚLÉHO FINÁLE SEDMÉ ŘADY GAME OF THRONES

Musíme si ale počkat, co bude dál, třeba mezi nimi rozpor nevznikne. Otázkou ale je, kdy se to dozvíme, datum premiéry závěrečné osmé řady zatím stanoveno nebylo.

Zdroj: Indiewire

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat