Režisér James Gunn se rozpovídal o třetím dílu Guardians of the Galaxy + vtipné nepovedené záběry ze dvojky

Co prozradil?

Série Strážci Galaxie patří k nejoblíbenějším projektům od Marvelu a třetí díl je jedním z mála potvrzených filmů pro čtvrtou marvelovskou filmovou fázi. A právě o pokračování se rozpovídal režisér/scenárista předchozích dvou dílů James Gunn pro server Collider.

Pokud jde o tvorbu scénáře, tak tvůrce prohlásil:

"Vlastně to je docela jednoduché. Pravdou je, že první film je prvním aktem, druhý film je druhým aktem a třetí film je třetím aktem, takže se ve třetím filmu snažím propojit spoustu materiálu. Máme mnoho odpovědí na hromadu různých věcí, takže udělat to elegantním způsobem vyžaduje trochu ladnosti a elegance. V tomto ohledu je třetí film náročnější než druhý film. O každý film velmi intenzivně pečuji. O psaní scénáře přemýšlím jako o vytváření těla lidské bytosti, musíte začít kostrou, začít kostmi a vytváříte kosti. Na to si vyhradíte spoustu času, protože je to základem filmu a pokud tuhle část zkazíte postupem času se nabalí další přešlapy. Takže vybudování opravdu silných základů pro filmy je skutečně důležité."

Film by se podle všeho měl jmenovat jednoduše Guardians of the Galaxy Vol. 3 a mohli bychom se v něm dočkat týmu Ravagers, které povede Starhawk (Sylvester Stallone).

Vlastně se špitá o tom, že by Starhawk a Martinex T´Naga (Michael Rosenbaum) mohli dostat vlastní film. James Gunn prozradil, že s Marvelem mluvil o potencionální budoucnosti některých postav, ale zatím nebylo nic vytesáno do kamene.

A pokud se chcete zasmát, tady je video s nepovedenými záběry z natáčení Guardians of the Galaxy Vol. 2.

Datum premiéry třetích Strážců zatím prozrazeno nebylo.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat