Režisér Batmana pohřbil novinářské kachny. A dával skutečně Jared Leto jako dárky mrtvá zvířata?

Opravdu nebude Batman součástí DCEU. Co na to režisér Matt Reeves?

"Batman bude součástí DCEU." "Batman nebude součástí DCEU." "Studio vyměnilo herce, Batmana nebude hrát Ben Affleck."

Zní vám podobné nadpisy a titulky povědomě? Aby také ne, když se na tohle téma denně vyrojily za poslední dobu desítky článků. Když Warneři oznámili, že se chystají jít svojí cestou s některými postavami (viz. Joker od Scorseseho), okamžitě se začaly šířit informace o sólovce Batmana pod režijním dohledem Matta Reevese, že právě on prý bude následovat. Do ohně pak ještě přilil olej sám Matt Reeves, když prohlásil, že jeho Batman nebude součástí DCEU. Když ale viděl, jak bylo jeho tvrzení špatně pochopeno, reagoval na Twitteru slovy:

"Ježíši lidi, uteklo mi něco? Pro jistotu: Samozřejmě, že Batman bude součástí DCEU. Batman je Batman. Když jsem říkal, že můj se Batman nebude týkat DCEU, myslel jsem to tak, že ten film bude jenom o Batmanovi! Že v něm nebude mít jiná postava cameo, že to bude jen BATMANŮV příběh."

Jared Leto se prý do role tolik nevžil


To takový Jared Leto, představitel Jokera, se pro australské rádio zase rozpovídal o tom, jaké fámy kolovaly o jeho přípravách na roli Jokera, během kterých z něj údajně měli kolegové herci strach:

"Bylo okolo toho hodně povyku i sra*ek, ale je celkem sranda o tom mluvit. I poté, co ten film vyšel, se objevovaly fámy, které z 90% byly totální blbost a pak si k tomu každý něco přidával. V našem světě jde všechno skvěle a jsem rád, že můžu být jeho součástí."

Leto mj. hovořil i o tom, že mezi výmysly patří i ty historky, jak dával  během natáčení kolegům mrtvá zvířata v krabicích jako dárky, nebo jak se nechával štábem oslovovat pouze jako "Mr. J". Co je na tom pravdy, ví asi opravdu jen štáb Suicide Squad (2016). Jisté je ale to, že se Jared Leto do role Jokera vrátí a tentokrát doufejme dostane tolik prostoru, kolik si Joker na stříbrném plátně zaslouží.
Sdílej na Google+

Autor: DEADMANincCZ

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat