Princezna Leia ve Star Wars: Poslední z Jediů nezemře. A devátá epizoda má nového scenáristu

Informace z daleké předaleké galaxie.

Universum Hvězdných válek se muselo vypořádat s nepříjemnou událostí a to smrtí herečky Carrie Fisher, která ztvárňovala nejznámější ženskou postavu ze Star Wars princeznu/generálku Leiu Organu.

Poté, co herečka v prosinci minulého roku zemřela, museli filmaři na smutnou událost reagovat. Scény pro osmou epizodu s podtitulem The Last Jedi naštěstí stačila Carrie dotočit, ale v deváté epizodě už ji neuvidíme a tak bylo otázkou, jak to ovlivní příběh Leiy.

Aktuálně byla prozrazeno, že postava nezemře. Prohlásil to John Boyega (Finn):

"Tenhle film ji pošle pryč naprosto skvělým skvělým způsobem. Stále bude v sérii naživu. Víte, to je právě to krásné, bude určitým způsobem žít navždy."

Něco podobného se stalo i s Paulem Walkerem a Rychle a zběsile, až na to, že v případě Leiy bylo jasně řečeno, že nebudou použity speciální efekty (díkybohu).

Pokud jde o mě, líbí se mi rozhodnutí nechat Leiu naživu. Není nutné, aby se fyzicky objevila v devátém filmu, i tak může mít na dění dopad. I když ne takový, jak bylo původně v plánu. Počítalo se s tím, že devátá epizoda bude věnována právě skvělé princezně/generálce Leie. K tomu ale už bohužel nedojde.

Když už přišla řeč na devátou epizodu, tak aktuálně vyšlo najevo, že byl najat nový scenárista a to Jack Thorne. Ten upraví scénář, který dali dohromady režisér filmu Colin Trevorrow a Derek Connolly.

Zatím není jasné, proč přibyl další člen týmu, ale šušká se, že byla potřeba čerstvá krev. Není ani známo, jak výrazné jeho úpravy budou.

Snad to neznamená, že původní verze příběhu nebyla nic moc.

Film dorazí do kin 23. května 2019, tento rok 14. prosince si užijeme Star Wars: The Last Jedi.

Zdroj: CB, THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat