Představitel Batmana je nadšený, že na dotáčky Justice League dohlíží režisér Avengers

Prý je to trošku netradiční.

Před pár týdny se objevila informace, že poté, co spáchala sebevraždu dcera Zacka Snydera, rozhodl se původní režisér Justice League věnovat rodině a pochodeň předal Jossu Whedonovi.

Joss tak dostal na starosti dotáčky a přetáčky a podle všeho má několik úkolů. Změnit nádech filmu (původně byl moc temný), více propracovat příběhy postav a dokonce prý i změnit konec.

Ale jaké to je, podílet se na filmu, na který dohlížejí dva režiséři? O tom se rozpovídal představitel Bruce Waynea/Batmana Ben Affleck:

"Je to trošku neortodoxní. V Zackově rodině došlo ke tragédii a odstoupil, což bylo hrozné. Pro film jsme ale našli tu nejlepší osobu, kterou jsme jen mohli a tou je Joss. Měli jsme opravdu štěstí, že se přidal."

Ben dál dodal:

"Jde o zajímavý produkt dvou režisérů, oba mají svým způsobem unikátní vizi, oba mají hodně výrazný přístup. Nikdy předtím jsem něco takového u filmu nezažil. Musím říct, že zbožňuji pracovat se Zackem a opravdu zbožňuji to, co děláme s Jossem."

Přetáčky obvykle nejsou něčím, co by fanoušky uklidnilo, rozhodně ne, pokud jsou výrazné (což v případě Justice League mají být), ale Affleck diváky uklidňuje:

"Nikdy jsem nepracoval na filmu, kde by nedošlo k přetáčkám. U Arga jsme dělali přetáčky týden a půl! Čtyři dny na Gone Baby Gone! Je teď opravdu dobrá doba na práci pro DC. Daří se jim. Jdou na to dobře. Začíná to působit tak, že to opravdu funguje."

O tom, jestli dobře funguje i Justice League, se budeme moci přesvědčit 16. listopadu tohoto roku.

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat