Potvrzeno, strýček Ben ze Spider-Mana existuje ve filmovém universu od Marvelu

Není to překvapení.

Strýček Ben z komiksů Spider-Man sice neměl v komiksu příliš prostoru, ale i tak zvládl výrazně ovlivnit život Petera Parkera/Spider-Mana.

V zatím poslední filmové adaptaci Spider-Man: Homecoming, ale k vidění nebyl a tak se spekulovalo o tom, zda v marvelovském filmovém universu vůbec existuje.

Jeden z režisérů filmu John Francis Daley potvrdil, že ano:

"Mluvili jsme o tom, že tam bude scéna, ve kterém na něj May odkáže přímo. Bylo to tehdy, když se Peter připravoval na ´homecoming´ a oblečení, které dává Peterovi bylo oblečení strýčka Bena. Byl to milý moment, ale také jsme věděli, že by to změnilo směr jeho příběhu. Pokud začnete mluvit o něčí smrti, nechcete, aby to bylo ledabylé."

Nakonec tak daný okamžik ve filmu nebyl, ale přesto se tam odkaz na strýčka Bena objevil. I když téměř nezachytitelný. Šlo o frázi o tetičce May (Marisa Tomei), která zněla "Vše, čím si prošla."

Těžko říct, zda se v dalších filmech Spider-Man dočkáme zmínek o strýčku Benovi nebo dokonce flashbacku, kde by byl k vidění, ale nebylo by to úplně špatné.

Přece jen, muž, který pronesl "s velkou mocí přichází velká zodpovědnost" a díky kterému se z Petera stal bojovník proti zločinu si zaslouží více pozornosti.

Zdroj: EW

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat