Popularita třetího Thora vzrostla díky zápasu Mayweatherse a McGregora. A podívejte se na nové logo filmu

Něco o bohovi hromu.

Určitě vám neuniklo, že se o víkendu konal boxerský zápas mezi dvěma pány s hodně velkým egem a to Floydem Mayweatherem a Conorem McGregorem.

A věřte tomu nebo ne, právě tahle sportovní (pro někoho spíše "sportovní") událost pomohla zvýšit popularitu filmu Thor: Ragnarok.

Marvel věděl, že nebude špatný nápad vypustit v tuto dobu nějaké promomateriály, které se budou soustředit na střet Hulka (Mark Ruffalo) a Thora (Chris Hemsworth) jako například video s divokým soubojem téhle dvojky.

SOUVISEJÍCÍ: UPOUTÁVKA NA THOR: RAGNAROK NABÍZÍ VÍCE ZE SOUBOJE THORA A HULKA

A vyplatil se to, na sociálních sítích se film začal intenzivně řešit a objevilo se zhruba 57 tisíc nových konverzací o Thor: Ragnarok. Očekávaná komiksovka se mimochodem drží už třetím týdnem na vrcholu žebříčku filmů, o kterých se na sociálních médiích nejvíce mluví. O třetím Thorovi padlo dohromady nějakých 850 tisíc zmínek a to není vůbec špatné.

Mimochodem, film dostal nové logo na počest spolutvůrce Thora Jacka Kirbyho, který by nedávno oslavil sté narozeniny (zemřel v roce 1994).

Logo zveřejnil šéf Marvel Studios Kevin Feige a napsal k němu:

"MCU (marvelovské filmové universum) by bez něj neexistovalo. Thor Ragnarok je neostýchavý milostný dopis jeho vizi. Vše nejlepší králi. Věčný #JackKirby100"


Thor: Ragnarok má premiéru 26. října tohoto roku. Půjdete do kina?

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat