Nový film Hellboy bude tak trochu jako Indiana Jones. A do filmu míří herec z Deadpoola

Zajímavosti o novém Hellboyovi

Už za pár dnů by mělo začít natáčení filmu Hellboy (původně Hellboy: Rise of the Blood Queen). Hlavní role se ujme David Harbour a právě tenhle sympatický herec se rozpovídal o tom, co čekat. Nebo spíše, co nečekat. Rozhodně nepůjde o příběh o "zrození" Hellboye:

"Bude tu nějaké vysvětlování, ale popravdě nejde o příběh o zrození... je to příběh, ve kterém se prostě s tímhle chlapíkem ocitnete. Takže určitým způsobem to bude něco, jako byl Indiana Jones. Začnete ukradením modly, ale také se vrátíte zpět na univerzitu a pochopíte, že je archeolog, pochopíte, tyhle věci a je to prostě chlapík, který krade modly a bojuje s Nacisty a chce ukrást Archu úmluvy. Ale nikdy se nevrátíte do doby, kdy je dítě a neříkáte, ´Jak se stal Indianou Jonesem?´ Ne, my prostě akceptujeme, že je Indiana Jones a myslím, že to je něco podobného, jako náš příběh. Přijmeme to, že je tu polodémonický chlapík, který pobíhá po světě a vyšetřuje paranormální jevy a řeší zločiny a současně se potýká se svými vlastními problémy."

Vlastně jsem docela rád, protože mě už trochu přestávají bavit příběh o zrození postav, obvykle preferuji to, o čem mluví David.

Ben Daimio
Mimochodem, bylo oznámeno, že v Hellboyovi uvidíme Eda Skreina (Ajax z Deadpoola), který ztvární Bena Daimio. Stejně jako Hellboy je Ben členem organizace Bureau for Paranormal Research and Defense. A pokud se ocitne pod velkým tlakem, dokáže se změnit v jaguárdlaka.

Asi netřeba připomínat, že půjde o hranou premiéru postavy, která je velmi oblíbená mezi komiksovými čtenáři.

Datum premiéry filmu zatím oznámeno nebylo.

Zdroj:  Happy Sad Confused podcast/Joblo
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat