Netřeba panikařit, Justice League prý nebude překopána od základu

Alespoň to tvrdí některé zdroje.

Odhaduji, že na světě existují asi tak tři lidi, kteří se vyznají v tom, jak je na tom natáčení komiksovky Justice League.

My ostatní jsme z toho asi dost zmatení. Neustále se vynořují informace, že dochází k přetáčkám a dotáčkám, nedávno pak režijní práce po Zacku Snyderovi převzal Joss Whedon a začalo se proslýchat, že má více propracovat příběhy jednotlivých postav, změnit tón filmu na více odlehčený a prý mělo dokonce dojít ke změně konce Justice League.

Následně se objevily zvěsty, že ze Snyderovy práce zbudou tak maximálně akční scény, ale zbytek filmu bude ve stylu Whedona.

Zřejmě to ale nebude tak dramatické. Tvrdí to redaktor Forbes Mark Hughes, který se rozpovídal v Superhero News Podcast:

"Neřekli, ´Hele, potřebujeme dodatečné záběry - potřebujeme toho mnohem víc,´ nebo něco takového, takže záběry a jejich množství, alespoň v současné chvílí, které uvidíte na stříbrném plátně, jsou záběry, které byly natočeny během hlavní práce na filmu."

Ovšem, podle Marka nejsou dodatečné práce ani úplně malé:

"To, co dělají ale není bezvýznamné množství, jsou to především nové záběry... Ale jejich rozsah je spíše formalitou, probíhá natáčení nových záběrů a dělají se i přetáčky a oni poté vyberou nějaký materiál, aby vyplnili určité mezery, ale netýká se to většiny filmu..."

Zdá se tak, že spekulace o tom, že byla Justice League v podstatě překopána od základu, jsou přehnané. Nebo se to snaží DC a Warner Bros. ututlat, protože výrazné přetáčky a dotáčky obvykle neznačí nic dobrého. Kde je pravda, to se asi jen tak nedozvíme.

Film má premiéru 16. listopadu tohoto roku.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat