Komiksový Kapitán Amerika se dočká velkých změn

Jakých?

Kapitán Amerika je v aktuální komiksové sérii Secret Empire šéfem Hydry, což je poměrně kontroverzní rozhodnutí. Ale v budoucnu na postavu čekají velké změny. Prozradil to Mark Waid, který převezme Kapitánovy příběhy v blízké budoucnosti:

"Je to skvělé. Tím myslím, že vlastně začínáme nanovo. Všichni nesnášíme to, že odhalíme závěr Secret Empire, ale očividně se Kapitán Amerika vrátí. Jak všichni, kdo někdy četli komiks vědí. Kapitán Amerika Steve Rogers se eventuálně vrátí, takže musíme pracovat s určitou mírou následků toho, co se stalo, ale nechceme na tom zase příliš lpět, protože to sice byl skvělý příběh, ale svým způsobem si po dlouhou dobu přivlastňoval Kapitána Ameriku. Udělejme něco více ve stylu Jacka Kirbyho. Divoká dobrodružství město od města, kde se budou dít velké věci."

Změn se dočká i osobní život Kapitána a vedlejší postavy:

"Vlastně se tomu chvíli nebudeme věnovat. Hlavní ideou je v podstatě to, že je Kapitán unaven z toho, být tím, kdo v komiksovém universu Marvel nemá pořádný domov. Vlastně dlouhou dobu nemá domov, vyjma sídla Avengers, takže jde od města k městu a svým způsobem hledá místo, kde se usídlit. Pokud mám být součástí Ameriky, pokud mám být Kapitánem Amerikou, musím být součástí této země."

Samozřejmě nové komiksy nebudou jen o tom, že bude Kapitán hledat místo, kde složí hlavu, ale také bude bojovat proti záporákům:

"Bude rozdávat rány... Stále na tom pracuji, stále chci, aby zbil Attumu. Nevím, jestli k tomu dojde, ale ano, budou tu noví záporáci, budou ti staří dobří záporáci. Chris (Chris Samnee, další z tvůrců komiksu, pozn. redakce) chce hromadu nových padouchů. A Kraven the Hunter, můžeme zmínit také Kravena."

SOUVISEJÍCÍ: KTEROU OBLÍBENOU POSTAVU ZABIL KAPITÁN AMERIKA V KOMIKSU?

Nové příběhy Kapitána Ameriky začnou v září v sérii Marvel Legacy.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat