Komiksové střípky: Proč nebude Black Adam v Shazamově sólovce? Plus nový plakát k Justice League i se Supermanem

Jak vysvětlil režisér Shazamovy sólovky to, že se jí neúčastní Black Adam?

Již dlouho víme, že Dwayne "The Rock" Johnson se (možná že i díky obří fanouškovské podpoře) dočká role antihrdiny Black Adama v DCEU. Všichni tím pádem tak nějak počítali s tím, že se Adam objeví i ve filmu svého kladnějšího magického kolegy se stejnými schopnostmi, se kterým jsou rivaly na život a na smrt - Shazama. Ten sice ještě nemá venku ani herecké obsazení hlavní role, nicméně jisté je, že nejznámější Shazamův protivník se mu v jeho sólovém dobrodružství tváří v tvář nepostaví. Proč se tak nakonec nestalo, to zkusil osvětlit režisér Shazama David F. Sandberg.

"Ano, Rock dostal roli Black Adama, ale v tomhle filmu nebude. Bylo hodně variant scénáře, než jsem k tomu přišel já, kde Adam byl i nebyl, víte? Ale teď bude film čistě o Shazamovi."

Sandberg tak chce dát prostor především hlavní postavě, která v celosvětovém měřítku rozhodně dnes není tak známá jako její kolegové, co už v DCEU mají něco na stříbrném plátně naběháno. Natáčení Shazama začne na počátku roku 2018. Nezbývá než počkat, jak se výsledek povede. A pokud jde o nepřátele ústředního hrdiny, tak je rozhodně z čeho vybírat.

Návrat Supermana na promo plakáty z Justice League

Nejnovější plakát k Justice League (2017) ukazuje jednotlivé postavy a konečně po dlouhé době v plné polní můžeme vidět i nový materiál s mužem z oceli! Warneři tak po hodně dlouhé době dodávají do propagačních materiálů i Supermana, kterého nenápadně v případě Justice League vynechávali. Ti z vás, kteří viděli Batman v Superman (2016) jistě vědí proč. 

Mimochodem, v zákulisí kolují drby, že právě jeho návrat bude jedna z nejepičtějších věcí, co jsme kdy v kině viděli. Co je na tom pravdy zjistíme až 16. listopadu.

Zdroj: Comicbook.com



Sdílej na Google+

Autor: DEADMANincCZ

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat