Komiksové střípky: Představitelka Wasp z druhého Ant-Mana je korba. A co říká herec z Thor: Ragnarok na hádky mezi fandy DC a Marvel?

Komiksové zajímavosti.

V prvním Ant-Manovi (2015) nám byla představena Hope van Dyne v podání skvělé Evangeline Lilly. Šlo o zábavnou postavu, takže spoustě lidem udělalo radost, že se ve druhém filmu nazvaném Ant-Man and the Wasp navlékne do kostýmu Wasp a vydá se společně s Ant-Manem (Paul Rudd) bojovat proti zločinu.

Hrát superhrdinku je ale fyzicky náročné a Evengeline rozhodně nehodlá podcenit přípravu. Proto tvrdě dře v posilovně. To je zřejmé z fotky, kterou herečka zveřejnila a oznámila u ní, že se brzy vrhne na natáčení.

Film bude mít premiéru 5. července 2018.

Není žádným tajemstvím, že se fandové Marvelu a DC velmi rádi hádají o tom, která společnost je lepší. Mezi samotnými firmami sice zlá krev není, jejich zaměstnanci se klidně pochválí, ale v případě fanoušků je situace jiná.

A co na to vlastně říká jeden z herců z Thor: Ragnarok, Jeff Goldblum, který ve filmu ztvárňuje supermocného Grandmastera? Ten se v minulosti (ještě, než byl obsazen do třetího Thora) nechal slyšet:

Jeff Goldblum jako Grandmaster
"Jaký je mezi nimi rozdíl? V obou případech jde o komiksy."

Dál pak dodal:

"Jsem v každém táboře a nejsem v žádném. Jsem otevřen všemu."

Nakonec sice začal spolupracovat s Marvelem, ale neznamená to, že by začal házet špínu na DC. Ostatně, něco takového je dětinské. Jenže to si někteří lidé nepřipouští.

Thor: Ragnarok má premiéru naplánovanou na 26. října 2017.

Zdroj: MTV News
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat