Joss Whedon prý kompletně změní závěr komiksové týmovky Justice League

Jak?

Poté, co se Zack Snyder po smrti své dcery rozhodl věnovat rodině, se dotáček a přetáček u Justice League ujal Joss Whedon.

Podle všeho má poskytnout větší hloubku postavám a trošku upravit příběh, ale jak to tak vypadá, jeho úkolem není jen to.

SOUVISEJÍCÍ: FOTKA PADOUCHA STEPPENWOLFA Z JUSTICE LEAGUE, PLAKÁT K THOROVI A ZPÍVAJÍCÍ GAL GADOT

Nedávno se objevily zvěsti, že se má postarat o to, aby film nebyl tak temný a nyní se mluví o tom, že má dokonce "překopat" závěr.

Tvrdí to alespoň redaktor serveru /Film Peter Sciretta:

"Podle toho, co vím, původní konec filmu se vyvrbil tak, že Steppenwolf měl roli podobnou Silver Surferovi a Darkseid měl roli podobnou Galactusovi a v závěru byl otevřený konec a Justice League 2 měla být Justice League vs. Darkseid. Darkseid se objeví na Zemi. Podle toho, co vím, tenhle konec byl odstraněn. Finální závěr filmu je prostě konec filmu, nebude v něm velký otevřený konec."

Novinář dál naznačil, že Steppenwolf už nebude jen něčí loutkou, ale tvůrci chtějí, aby působil jako reálná hrozba:

"Udělali přetáčky s Robin Wright z Wonder Woman a bude tu flashback, který vysvětlí kdo je Steppenwolf a Steppenwolf je teď hlavním záporákem filmu. Myslím, že Darkseid už nebude dál číhající hrozbou."

Opravdu začínám mít obavy o to, jak bude finální produkt vypadat. Neustále se kolem něj něco děje, z mnoha zdrojů se objevují informace o výrazných změnách a to obvykle neznačí nic dobrého. Ale pořád je tu naděje, že to Joss Whedon zvládne a nakonec se dočkáme zábavného filmu.

Justice League má premiéru 16. listopadu tohoto roku.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat