Je to k*rva šílený. Největší film, ve kterém jsem byl, prohlásil představitel Visiona o Avengers: Infinity War

Nikdo nepochybuje o tom, že to bude velké.

Avengers: Infinity War jsou gigantickým projektem, to je naprosto jasné. Bezesporu půjde o jednu z největších událostí ve filmovém světě a to potvrzuje i Paul Bettany, který ztvárňuje Visiona:

"Mám pocit, že je to největší film, který jsem kdy udělal a kdy udělám a to ještě budeme natáčet další. Je to k*rva šílený! Přicházel jsem často už za úsvitu, kvůli masce a všude byla tahle mihotající se světýlka. Vypadalo to jako město, ale nebylo. Byly to všechny ty karavany. Bylo to prostě masivní. Je to masivní! Natáčecí plány jsou šílené. Když vidíte seznamu herců, říkáte si ´Jak můžou jiní tento rok v Hollywoodu točit filmy? Jak je financují? Všichni jsou v tomhle filmu!"

Nicméně, i když je na place hromada lidí, režisérské duo Russoových zvládá udržovat příjemnou atmosféru:

"K*rva jo! Jsou tak skvělí. Obsazení a Kevin Feige a Marvel jim velmi důvěřují... jsou velmi otevření návrhům a spolupráci. Jsou neuvěřitelně uvolnění. Je to skvělé, plac bez stresu. Je to bez stresu, což je skvělé."

A nakonec ještě fotka Jeremyho Rennera alias Hawkeye. Jak to tak vypadá, stejně jako někteří jiní kolegové (Black Widow, Captain America), i on bude mít odlišnou vizáž. Z jeho účesu je vidět jen kousek, ale i ten napovídá, že bude mít nový sestřih.

Avengers: Infinity War mají premiéru 3. května 2018, čtvrtí Avengers 2. května 2019.

Zdroj: Collider

Příspěvek sdílený Jeremy Renner (@renner4real),


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat