Jaký bude Flash v Justice League?

Co máme čekat v Justice League od "Scarlet Speedstera"?

Když se řekne Flash, pár pamětníků si jistě vzpomene na celovečerní film z devadesátek, který pod distribučním názvem "Blesk" běžel v našich televizích. Modernější generace si zase představí seriálovou podobu z universa stanice CW, která si letos začne kroutit svou 4. řadu.

Flash jako takový ale na stříbrném plátně nepobíhal hodně, hodně dlouho. Když nebudeme počítat jeho camea v Batman vs Superman (2016) a Suicide Squad (2016), čekáme na jeho návrat do kin už nějakých 27 let (!).

Zatímco Marvel (Avengers) i Fox (X-Men) už svého běžce (ironicky každý z nich jen jinou verzi jinak stejné postavy - Quicksilvera) poslali do kin ve svých týmovkách dávno, na toho nejrychlejšího komiksového rychlíka stále čekáme. Flashova novodobá sólovka dorazí do kin v roce 2020 a půjde zřejmě o přelomovou událost DC Extended Universe (více detailů najdete tady), ale Flashe uvidíme dříve a to v týmovce Justice League (2017), která má premiéru 16. listopadu. Představitel Flashe Ezra Miller se právě o tom, jaký oblíbený rychlík v chystané týmovce bude, rozpovídal:

"Je jako třináctiletý fanoušek Metallicy na koncertě, kde se Metallice zranil bubeník a on jako fanoušek má nastoupit za bicí jako náhrada a přitom ani nemá paličky."

Už z trailerů je celkem vidno, že Flash bude minimálně ze začátku spíš otloukánkem, který se coby bojovník musí teprve rozkoukat. Nicméně nikdo nepochybuje, že nakonec přijde i na nějaké rychlostní hrátky a cestování časem (aby se doplnila příběhová linka návštěvy Bruce Waynea z BvS).

A co vy, jak se těšíte na Flashe v Justice League?
Zdroj: Total Film/ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: DEADMANincCZ

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat