Jak výrazně se bude tvůrce komiksu podílet na filmu Hellboy?

Jak intenzivně se zapojí Mike Mignola?

Do tvorby nového filmu Hellboy se zapojuje i Mike Mignola, který je tvůrcem komiksové předlohy. Oficiálně jde o producenta, ale co to v tomto případě vlastně znamená? To vysvětlil sám Mike:

"Jsem takovým zvláštním druhem exkluzivního spoluproducenta. Vlastně si nejsem jistý, jak se má pozice jmenuje, ale na rozdíl od filmů del Tora, na kterých jsem byl aktivní v preprodukci a designu, tentokrát to dělat nebudu. Když padlo rozhodnutí natočit další film, zapojil jsem se tak, že jsem v podstatě prohlásil, ´Pokud hodláte udělat tento příběh, nedělejte tohle nebo tamto, změňte tohle a tamto.´ Pomohl jsem určit směr."

Dál tvůrce dodal:

"Christopher Golden a já jsme napsali pár náčrtů scénáře a dostali to na správnou cestu a pak padlo rozhodnutí natočit reboot. Popravdě jsem dostával otázky o tom, jak mají věci fungovat a přestože toho nedělám extrémně hodně, jsem v kontaktu s tvůrcem filmových stvoření a maskérem kvůli vzhledu Hellboye a jeho ruky a podobným záležitostem."

Nezní to tedy, že by Mike dohlížel na každou maličkost, ale styl filmu a vzhled hlavního hrdiny plus různých monster, to jsou také velmi důležité aspekty.

SOUVISEJÍCÍ: FILM HELLBOY MĚNÍ NÁZEV

Zatím není jasné, kdy film uvidíme, ale natáčení začne už v září.

Zdroj: The Verge
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat