Hlavní roli ve filmu Doctor Doom si chce zahrát vynikající herec

To by byla pecka.

Na Comic-Conu v San Diegu se fandové dozvěděli spoustu zajímavých informací. A také pár překvapivých. Třeba tu, že bez ohledu na neúspěch zatím poslední snahy o zfilmování komiksu Fantastická čtyřka, se sólovky dočká ústřední protivník téhle marvelovské partičky.

Netřeba asi zmiňovat, že je to Doctor Doom. Tak ikonický protivník si samozřejmě zaslouží vynikajícího představitele a o roli teď projevil zájem někdo, po kom by měl FOX (pod jehož hlavičku film vznikne) okamžitě hmátnout.

Mads Mikkelsen
Není to nikdo jiný, než Mads Mikkelsen. Ten má s komiksovými filmy zkušenosti, nedávno ztvárnil padoucha jménem Kaecillius v marvelovce Doctor Strange (2016) a jen pro zajímavost, původně si měl zahrát Reeda Richardse v neuskutečněném rebootu Fantastické čtyřky z roku 2015.

Server ScreenGreek se herce na rovinu zeptal, zda by měl o roli Dooma zájem a odpověď byla následující:

"Jasně, je to vždy zajímavé. Experimentují s tím, že natočí příběhy určitých padouchů. Uvidíme, jaké to bude. Není mi známo, co s tím zatím udělali. Dosud to neudělali s Jokerem a ani s Penguinem. Takže uvidíme, až ten den přijde."

Je fakt, že zatím jsou v centru dění hlavně hrdinové a ne záporáci (až na výjimky například v podobě Suicide Squad), ale v budoucnu se můžeme těšit na projekty jako Gotham City Sirens o třech antihrdinkách/záporačkách od DC, vlastní film dostane i Venom nebo Black Cat (společně s hrdinkou Silver Sable), takže si v následujících letech užijeme dostatek filmů o těch "zlých".

Pokud jde o sólovku Victora von Dooma, datum premiéry zatím stanoveno nebylo. Ví se ale to, že na film dohlédne Noah Hawley, který pro FOX pracuje na komiksovém seriálu Legion.

Líbil by se vám Mads jako Doctor Doom?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat