Harley Quinn je lepší než Wonder Woman, tvrdí představitel Batmana. A nepovedené záběry z Wonder Woman

Pár zajímavostí o amazonské princezně.

Film Wonder Woman patří k finančně nejúspěšnějším a také nejchválenějším filmům roku. Ovšem, pokud jde o samotnou Wonder Woman, slavný dabér Batmana Kevin Conroy má dojem, že jsou v komiksu zajímavější postavy:

"Pokud jde o animované projekty, je tu spousta ženských divaček a ty hledají zajímavější postavy. Wonder Woman je skvělá superhrdinka, ale není příliš multidimenzionální, zatímco Harley Quinn je prostě šílená a má spoustu různých kvalit, které jsou pro ženské publikum zábavné."

Nejen pro ně, i spousta pánů si Harley Quinn zamilovalo. Jde faktem, že jde o jednu z nejzajímavějších ženských postav od DC a ano, dá se souhlasit s tím, že proti Wonder Woman má přece jen větší hloubku.

SOUVISEJÍCÍ: KDO JE NEJLEPŠÍ BATMAN PODLE JEDNOHO Z JEHO PŘEDSTAVITELŮ?

Jen pro ujasnění, to platí hlavně pro komiksové verze těchto dam, ne pro filmové. V hrané podobě má navrch Wonder Woman (Gal Gadot), Harley Quinn (Margot Robbie) byla sice dobře zahraná, ale nebyla scenáristicky zrovna dobře propracovaná.

Ale třeba na tom bude lépe ve dvou chystaných filmech, ve kterých bude mít hlavní roli. Řeč je o týmovce s Jokerem (Jared Leto) a Gotham City Sirens.

A pokud máte chuť se zasmát, tak tady máte nepovedené záběry z Wonder Woman.

Zdroj: HeyUGuys

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat