Film Fantastická čtyřka byl krutým zklamáním, prohlásil jeden z herců

A nemyslí si to sám.

Režisér Josh Trank je sice talentovaný, ale reboot Fantastické čtyřky (2015) se mu moc nepovedl. Vlastně skoro vůbec. A jak to tak vypadá, Jamie Bell, herec, který si ve filmu zahrál Thinga, nehodlá mlžit a film obhajovat a nebojí se říct to, co si opravdu myslí:

"Ve filmu bylo několik věcí, na kterých jsem se očividně nepodílel, protože jsem jen herec a dělám si na place to své. Ale něco takového začíná s dobrými úmysly. Produkce začíná s myšlenkou natočit něco unikátního a originální a celistvého. Myslím, že se film snažil dosáhnout těchto cílů. Nevím, co se odehrálo mezi začátkem dobrodružství a návratem. Myslím, že my všichni jsme byli tímto filmem krutě zklamáni. Ale tak to prostě někdy chodí."

A nejen herci byli zklamaní, ale také diváci a recenzenti. Navíc, nešlo ani o onen případ filmu, který měl špatné recenze, ale vydělal slušné peníze. Rozpočet byl 120 milionů dolarů, tržby necelých 168 milionů dolarů.

Asi je na čase, aby Fox popřemýšlel o navrácení práv Marvelu nebo alespoň o bližší spolupráci s ním. Sony to se Spider-Manem vyšlo.

Fox prý aktuálně chystá film od Doctoru Doomovi, tak to snad dopadne lépe než Fantastická čtyřka.

Zdroj: LA Times
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat