Fanoušci mají jasno, Green Lantern bude v Justice League záporákem!

Fanoušci si jsou jistí. Green Lantern prý v Justice League nebude kopat za stranu těch dobrých!

Trailer na Justice League (2017) jste jistě viděli a tak víte, že v něm zazní z úst hlavního padoucha, Steppenwolfa tato slova:"Nejsou tu žádní ochránci. Žádní Lanternové. Žádný Kryptoňan.", což bude možná jeden z hlavních faktorů, proč se konečně rozhodne přijít i na Zemi.

Zatímco promo materiály k filmu vylézají na povrch postupně a relativně pomalu.

Fanoušek s přezdívkou DarkseidDescends ale nedávno celkem rozvířil fantazie všech geeků, když vyfotil hračku k filmu (na fotce vlevo).

Jedná se o figurku paradémona (pěšáka ze Steppenwolfovy armády), která je - tradá - celá v zeleném obleku!

Už z dřívějších informací víme, že Green Lantern ve filmu bude, ale ne v lidské podobě. Očekával se tak například Abin Sur, fialový mimozemšťan, po kterém prsten převzal první lidský Green Lantern - Hal Jordan.

Nicméně hračka zeleného paradémona nahrává spíše teorii, že Steppenwolf jednoho z Lanternů přetransformoval na svého pěšáka, jak to ostatně dělá se všemi tvory v galaxii. Proto ví, že Zemi žádný Lantern nehlídá a údajně to je důvod, proč Green Lantern v Justice League nebude mít lidskou podobu. Fanoušci na to konto hned vytvořili concept art toho, jak by takový Lantern vypadal (na fotce vpravo) ve své regulérní superhrdinské podobě. Co je na tom všem pravdy, uvidíme 16. listopadu v kinech.

Jak byste uvítali vy Green Lanterna? V jeho klasické verzi? Nebo byste raději viděli paradémona, který se postaví proti Batmanovi a spol.?

Sdílej na Google+

Autor: DEADMANincCZ

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat