Byl odhalen záporák pro třetí řadu Daredevila? A zajímavá fotka z druhé řady Lukea Cage

Komiksové zajímavosti. POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

V komiksových seriálech od Marvelu/Netflixu jsme v minulosti viděli hodně působivé záporáky. A tak spousta lidí napjatě očekává, kdo bude protivníkem hlavního hrdiny ve třetí řadě Daredevila (přece jen, Kingpin z první série byl naprosto skvělý).

Vyrojily se zvěsti, že bychom se mohli dočkat padoucha známého jako Sin-Eater. Proč se mluví zrovna o něm? Protože tvůrci hledají herce, jehož popis by právě Sin-Eaterovi odpovídal.

V komiksu jde o agenta S.H.I.E.L.D.u Stanleyho Cartera, který se dobrovolně zúčastní experimentu s látkou, která zvýšila jeho sílu a výdrž. Jenže také narušila jeho psychiku. Z Cartera se tak stal samozvaný bojovník proti zločinu.

To sice nezní tak hrozivě, jenže Sin-Eater likviduje i lidi, kteří stojí na straně spravedlnosti, ale podle něj nejsou dost výkonní a efektivní.

Zatím ale musíme počkat na oficiální potvrzení toho, zda se Sin-Eatera dočkáme, stejně tak i na oznámení data premiéry.

To neznáme ani u druhé řady Lukea Cage (mělo by to být příští rok), ovšem, co je jasné je to, že v ní uvidíme Misty (Simone Missick) v podobě, na kterou se komiksoví fandové těšili.

Dostala totiž biomechanickou ruku. Původně to vypadalo, že se tohoto momentu dočkáme už v první řadě Lukea Cage, ale nakonec o svou skutečnou paži přišla až v The Defenders (recenze).

Teď dostala náhradní. V komiksu byl jejím tvůrcem Tony Stark/Iron Man, ale v seriálu asi bude podcházet od někoho jiného. I když kdoví, třeba ne...

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat