Vrátí se Wolverine? Hugh Jackman si je naprosto jistý, že ano

Přeobsazení role je nevyhnutelné.

Skvělý film Logan byl rozloučením Hugha Jackmana s postavou Wolverina. Ale samozřejmě je jasné, že takhle populární postava nezůstane v ústraní navždy. Hugh tak dostal otázku, zda očekává brzký návrat Logana:

"Vrátí se, ale nebudu to já. Dobře, kromě sobotních večerů u mě doma. Oblékám se tak. Když mé děti nedělají domácí úkoly, obleču si kostým a objeví se drápy. Musím to udělat s drápy a pak to funguje!"

Zajímavá ale stylová metoda, jak donutit děti, aby poslouchaly. A pokud jde o Wolverina, tak asi nikoho nepřekvapuje, že se i Hugh počítá s přeobsazením.

SOUVISEJÍCÍ: JEDEN HEREC SI CHCE ZAHRÁT WOLVERINA. A NENÍ TO BLBÝ NÁPAD

Většina z nás si teď říká, že nikdo nebude jako Hugh, ale třeba se podaří najít někoho, kdo neudělá postavě Logana ostudu.

"Určitě někdo bude hrát tuhle roli, je to výtečná role. Víte, je to jako s Bondem nebo Batmanem, je to tento typ rolí. Jistě ho budou hrát jiní lidé."

I v případě zmíněného Batmana nebo Bonda došlo k několika přeobsazením a obvykle to fungovalo, takže proč ne v případě Wolverina? Přesto by to ale chtělo pauzu alespoň pár let, než tvůrci začnou hledat nového Logana.

Kdo by se vám líbil jako nový Wolverine?

Zdroj: Lorraine 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat