Tvůrce Simpsonových chystá nový seriál, který musíte vidět. Bude to fantasy o ožralé princezně, sprostém elfovi a světě plném idiotů

To zní skvěle.

Matt Groening je mistrem animovaných seriálů. Vždyť stojí za za kultovními projekty jako jsou Simpsonovi nebo Futurama. Jeho nový projekt bude opět kreslený, ale tentokrát půjde o fantasy. 

Ovšem, ne jen tak ledajaké. Seriál nazvaný Disenchantment bude podívanou pro dospělé, takže si v něm postavy zřejmě nebudou dávat pozor na jazyk a jak to tak vypadá, dočkáme se i trochy animované erotiky. Naznačil to Matt:

"Ve finále bude Disenchantment o životě a smrti, lásce a sexu a jak se smát ve světě plném utrpení a idiotů, i přesto, co vám stařešinové a kouzelníci a jiní ocasové budou tvrdit."

Tak to zní jako něco, co rozhodně stojí za zhlédnutí. Příběh se bude odehrávat v království Dreamland, ve kterém budeme sledovat osudy alkoholu fandící princezny Bean, která má poskoky v podobě sprostého elfa jménem Elfo a démonky Luci.

Seriál vzniká pro Netflix a zatím není jasné, kdy ho uvidíme, ale pokud budeme mít štěstí, tak by to mohlo být už příští rok.

Zdroj: CB



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat