Trocha romantiky supermocných bytostí neuškodí. V Avengers: Infinity War zjistíme více o vztahu Scarlet Witch a Visiona

Zajímavá dvojka.

Už delší dobu posloucháme to, jaké nečekané přátelské vztahy budou vznikat v Avengers: Infinity War. Nedávno jsme se například dozvěděli, že Thor (Chris Hemsworth) a Star-Lord (Chris Pratt) budou bezva kámoši.

Ale dojde i na trošku intimnější vztahy (tedy, ne mezi Star-Lordem a Thorem). Konkrétně zjistíme více o tom, co mezi sebou mají Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) a Vision (Paul Bettany).

Právě Elizabeth se o poutu mezi Visionem a Scarlet Witch rozpovídala pro server We Got This Covered:

"V jiném světě bych řekla, ´Netuším,´ jenže existují fotky od paparazziů, které docela zkazily pár věcí pro fanoušky - myslím, že můžu říct, že nyní prozkoumáme tuhle část komiksů."

V komiksu (nebo určitých jeho liniích) k sobě měla tahle dvojka hodně blízko. A zdá se, že něco podobného se odehraje i ve filmu.

"Představíme a opravdu prozkoumáme jejich vztah. Pro mě je to skutečně vzrušující příběhová zápletka a mám velké štěstí, že pracuji s Paulem Bettanym."

Rozhodně jde o netradiční pár a také velmi mocný. Ovšem, je možné, že je nečeká happyend. Proslýchá se, že právě Vision by mohl být jedním z těch, kdo by se nemusel dožít konce čtvrtých Avengers. Ty ale neuvidíme dříve než 2. května 2019. Trojky se dočkáme o něco dříve a to 2. května 2018.

Líbí se vám tahle dvojka?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat