Thor: Rangarok - Který skvělý herec namluví děsivého záporáka Surtura? A upravený plakát k filmu je k popukání

Jeff Goldblum, kam se podíváš.

Nedávno bylo odhaleno, že v Thor: Ragnarok uvidíme gigantického padoucha Surtura. V podstatě jde o obřího supersilného démona. Dokonce už jsme ho měli možnost vidět i v upoutávce. A je to opravdu macek.

SOUVISEJÍCÍ: SKVĚLÁ UPOUTÁVKA NA THOR: RAGNAROK

Jasné je to, že bude vytvořen digitálně, ale bude také mluvit (když ve filmu bude tlachat i Hulk, proč by nemohl démon). A hlas mu propůjčí velmi šikovný herec.

Clancy Brown v seriálu The Flash
Konkrétně je to Clancy Brown. Možné je, že vám tohle jméno nic neřekne, ale je to zkušený herec, který si zahrál ve filmech jako Vykoupení z věznice Shawshank (1994), Hvězdná pěchota (1997) nebo Warcraft (2016). Jeho hlas jste pak mohli slyšet v seriálech Spongebob v kalhotách (namlouvá pana Krabse) a v komiksových sériích Young Justice, případně Ultimate Spider-Man. Aby těch komiksových projektů nebylo málo, objevil se i v seriálech The Flash a Daredevil.

Pokud se bavíme o Thorovi, tak musíte vidět upravený plakát, na kterém je jen a jen Jeff Goldblum. Samozřejmě to není žádná superkvalitní grafická práce, ale jde o vtipný kousek.

Netřeba připomínat, že Jeff Goldblum si zahraje šéfa planety Sakaar Grandmastera. Plakát zveřejnil herec a spisovatel Brian Firenzi.

Thor: Ragnarok má premiéru 26. října tohoto roku.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat