Thor: Ragnarok - Jak to, že Hulk ve filmu mluví? A proč Loki a Thor používají střelné zbraně?

Vysvětlil to režisér.

Nová upoutávka na Thor: Ragnarok představená na víkendovém Comic-Conu, byla zábavná, ale jak už to tak bývá, vyvolala několik otázek. Například překvapila tím, že v ní Hulk (Mark Ruffalo) mluvil. A právě o tom se rozpovídal Taika Waititi:

"Vždy jsem byl fascinován dualitou Hulka a Banner a sledováním toho, že jejich mozky mohou být propojeny. ´Můžeme někdy vidět Hulka a můžeme někdy mít trochu z Bannerova hlasu? Můžeme vidět Bannera a mít tu Hulkovu osobnost?´ Myslím, že v tomto filmu budeme poprvé svědky toho, že ti dva bojují, tentokrát opravdu bojují, aby získali kontrolu nad tělem. A Hulk mluví, nápad na více vnímavého Hulka, který dokáže pronášet věty, tu samozřejmě existoval už v komiksu, ale myslím, že je to něco, co fanoušci chtěli uvidět. Je to přesně to, co fanoušci chtějí vidět a co jsem já chtěl vidět."

Další překvapivou scénou bylo to, že Thor (Chris Hemsworth) a Loki (Tom Hiddleston) začali pálit z laserových zbraní. A něco takového nedělali v minulosti zrovna často. Proč se tedy spolehli na pušky? I to vysvětlil režisér:

"Myslím, že jsme pro Thora ve filmu chtěli výzvu. Je testován více, než v předchozích filmech. Přijde o kladivo, což je zdrojem jeho síly a většinu filmu je vyveden z míry. Nechtěli jsme, aby dokázal ovládnout magii nebo měl Lokiho magii. Nechtěli jsme, aby měl příliš výhod. Musel opravdu najít cestu z těchto nesnází s pomocí svého mozku a svých přátel."

Ale když má člověk za kamarády Hulka nebo Valkýru (Tessa Thompson), tak by neměl být až takový problém si poradit, ne?

Thor dorazí do kin 26. října 2017. Jak se na něj těšíte?


Zdroj: IGN


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat