Seriál Hawaii Five-0 opouští dvě hlavní hvězdy

Tak to není příjemná zpráva.

Pokud sledujete seriál Havaj 5-0, tak vám nemusím představovat postavy Kono Kalakaua (Grace Park) a Chin Ho Kelly (Daniel Dae Kim). Ty tvoří polovinu z ústřední čtveřice hrdinů. A tak je dost nemilou zprávou, že tuhle dvojici v osmé řadě neuvidíme.

Herci a stanice CBS se nedokázali dohodnout na další smlouvě a to vyústilo ve skutečnost, že Grace a Daniel seriál opustili. Absence jejich postav bude vysvětlena v prvním dílu nové řady (premiéru má 29. září), ale to je pro fanoušky asi malá útěcha.

Daniel a Grace požadovali stejné platy jako mají jejich dva kolegové Alex O’Loughlin a Scott Caan, ale na to CBS údajně nebylo ochotno přistoupit a vyjednávání ztroskotala.

Tvůrci se tak musejí vypořádat s nemilou situací. Už na tom začali pracovat. Aktuálně tak hledají představitelku postavy jménem Tani, což je bývalá záchranářka a studentka policejní akademie, která měla výtečné výsledky, ale byla z akademie vyhozena.

Showrunner seriálu Peter M. Lenkov je samozřejmě smutný, že herci odcházejí:

"Nikdy nezapomenu na to, když jsem se setkal s Danielem ještě v době, kdy jsem psal pilotní epizodu a byl jsem si ihned jistý, že není žádný jiný herec, u kterého bych chtěl, aby hrál Chin Ho Kellyho. Netřeba zmiňovat, že Daniel byl důležitou součástí úspěchu Hawaii Five-0 v minulých sedmi řadách a bylo mi ctí ho poznat."

"Přítomnost Grace poskytla Hawaii Five-0 krásu a vyrovnanost v každé z epizod. Byla skvělou spolupracovnicí, která pomohla budovat postavu od prvního dne. Vždy pro nás budou ohana (rodina, pozn. redakce), budou nám chybět a přejeme jim jen to nejlepší."

Není to poprvé, co seriál opustil některý z herců, rozloučit jsme se museli s Masi Okou, Lauren German nebo Michelle Borth.

Budou vám Grace a Daniel chybět?

Zdroj: TVline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat