Proč se v nové Mumie neobjevil Brendan Fraser?

Byl by to milý odkaz na předchozí filmy.

Nový film Mumie měl být oživením hororového universa studia Universal. Ale to zrovna nevyšlo. Recenze nechválí a tržby také nejsou žádná sláva.

Film rozhodně není tak zábavný, jako předchozí projekt Mumie (1999) s Brendanem Fraserem. A právě nová Mumie obsahovala odkazy na Mumii z roku 1999 a někteří diváci se ptají, proč tvůrci nepřizvali do filmu Brendana, což by bylo milé pomrknutí na fandy.

Na to režisér Alex Kurtzman odpověděl následovně:

"Nikdy jsme aktivně nemluvili o tom, že bychom přivedli Brendana Frasera, protože žil ve velmi odlišné časové etapě, než je moderní doba, takže by nemusel být vůbec naživu (smích). Pokud by tedy nebyl sám monstrem, jinak by to nedávalo příliš smysl. A pokud by byl monstrem, tak by to vyžadovalo spoustu vysvětlování, proč tam je."

Tak ono by se to dalo nějak vymyslet. Například flashback nebo třeba jen fotografie na zdi, není to zase tak složité, ale jak bylo řečeno, tvůrci o tom nikdy vážně neuvažovali. Je to trochu škoda, třeba by přítomnost Brandona udělal novou Mumii o trochu zábavnější. A že by to bylo potřeba.

Viděli jste film? Líbil se vám?

Zdroj: ET Online
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat