Proč režisér Spider-Mana: Homecoming nepočkal na Avengers: Infinity War? A jaká byla podle něj jediná chyba ve filmu?

Jon Watts se rozpovídal o hitové komiksovce.

Spider-Man: Homecoming je očividně trefou do černého, nejen, že si ho kritici a diváci nemůžou vynachválit, ale tržby také vypadají velmi slušně (za první víkend v USA a Kanadě si film odnesl 117 milionů dolarů, celosvětově pak více než 250 milionů dolarů).

Přesto se ale někdo může ptát, zda by nebylo lepší nejdříve nechat Spider-Mana (Tom Holland) řádit v Avengers: Infinity War a až pak vypustit do kin jeho sólový film. Režisér Homecoming Jon Watts si myslí následující:

"Pro mě je to jeden film v jednu chvíli. Nemůžu čekat, až uvidíme Infinity War, protože vím, co dělají, ale neznám žádné podrobnosti. Mám pocit, že s Tomem a Spider-Manem v marvelovském universu jsme zatím jen nakoukli pod povrch toho, co můžeme udělat."

Mimochodem, nedávno se začalo mluvit o tom, že ve Spider-Man: Homecoming byla chyba, ale pokud jde o Wattse, tak si je vědom jen jediného uklouznutí:

SOUVISEJÍCÍ: V NOVÉM SPIDER-MANOVI BYLA ZŘEJMĚ CHYBA TÝKAJÍCÍ SE AVENGERS

"Jediná opravdová chyba je to, že jsou auta na trajektu a to není od devadesátých let povoleno. Takže oznámím, že v marvelovském filmovém universu neměli nikdy tato pravidla."

Vyhovuje vám pořadí, ve kterém vznikly filmy se Spider-Manem? Tedy, Captain America: Občanská válka (2016), Spider-Man: Homecoming a následně Avengers: Infinity War?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat