Proč byl představitel Edward málem vyhozen z filmu Stmívání?

To prozradil sám herec.

Už v minulosti se Robert Pattinson nechal slyšet, že skoro dostal vyhazovat z filmu Stmívání (2008). Důvodem prý bylo, že dělal s některými kolegy slušný bordel (celý článek). V show Howarda Sterna herec prozradil, že ho málem propustili i z jiného důvodu:

"V dané době jsem si myslel, bylo mi nějakých 21 let, že když jste s někým ve vztahu, způsob, jak to udělat opravdu intenzivním je, pokud s někým dokážete stěží mluvit, stěží se někoho dovedete dotýkat, prostě být celou dobu neuvěřitelně vážný. Tím myslím, je to něco jako teenagerovské vztahy a díky tomu z nich máte také takový pocit. Ale všichni chtěli, aby to bylo jako, ´Ne, měli by být šťastní a bavit se, to je to, co lidé chtějí, to je to, o čem je teenagerovská romance."

Robertů posmutnělý přístup se tvůrcům filmu vůbec nelíbil a došlo to tak daleko, že museli přiletět jeho agenti a upozornit ho na to, že má dělat opak toho, co dělal dosud. Hrozilo totiž, že ho tvůrci vymění a najedou si někoho, kdo bude trošku veselejší.

Herec agenty poslechl a nakonec ztvárnil Edwarda ve všech filmech z Twilight ságy.

A když se na to podívá s odstupem, dodává k tomu:

"Byl jsem asi moc depresivní, ale nakonec vznikl jakýsi kompromis."

Tak hlavní je, že to dobře dopadlo a pubertální fanynky mohly učurávat blahem nad pobledlým upírem, který se třpytí na sluníčku.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat