Nevím, jestli jsou na tohle diváci připraveni, prohlásil o filmu Deadpool 2 tvůrce

Prý to bude jako komiksová Křižovatka smrti.

Těžko říct, co čekat od filmu Deadpool 2. Jednička byla zábavnou zběsilou podívanou, která uměla překvapovat. A to hodně.

Podle vyjádření tvůrce Deadpoola Roba Liefelda mnohé zaskočí i dvojka. Hlavně díky zvláštnímu, ale zábavném partnerství mezi Deadpoolem (Ryan Reynolds) a nováčkem Cableem (Josh Brolin):

"Je to tak skvělý herec, to je to, kde to začíná a kolem čeho se to točí a jde také o to, kdo jiný dokáže udržet krok s Ryanem jako Wadeem/Deadpoolem. Tohle je bezuzdná energie a vy to musíte ustát. Když vidím tyhle dva, reaguji na to ´Tohle bude jako komiksová Křižovatka smrti a nevím, jestli jsou na to komiksoví fandové připraveni. Myslím, že to bude skvělé."

Filmové Křižovatky smrti fungovaly hlavně díky skvělé chemii mezi hodně odlišnou dvojicí hlavních hrdinů a něco takového máme čekat i od Deadpoola 2.

A není divu, že film bude vystavěn hlavně na dvojici ústředních postav, když je hrají tak skvělí herci jako Ryan Reynolds a Josh Brolin. Právě Joshe Rob vychválil:

"Pokud jste viděli Tahle země není pro starý a Sicario: Nájemný vrah, viděli jste tyhle dvě skvělé a odlišné výkony Joshe Brolina. Llewelyn byl zasmušilý, ale odhodlaný a sice příliš nemluvili, ale celou dobu jsme sledovali jeho osud a Sicario, ten byl pro změnu divoký, po všem pálící chlapík od CIA. Tenhle chlap je fantastický herec."

Rozhodně půjde o netradiční tým. Zatímco Ryan je hodně komediálně zaměřený herec, Josh spíše dramatický (Muži v černém 3 jsou čestnou výjimkou). Postavit tyhle dva vedle sebe, to byl prostě nápad za miliony dolarů.

Deadpool 2 má premiéru 28. června 2018.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat