Na další filmy Avatar se vyplatí čekat, jsou naprosto unikátní a posouvají hranice mnohem dál, než první film, prozradila herečka

Sigourney Weaver je nadšená.

Na pokračování Avatara (2009) čekáme už nějakých osm let, ale naše trpělivost bude odměněna tím, že vznikne hned čtveřice pokračování. A prý skvostných. Prohlásila to jedna z hvězd jedničky Sigourney Weaver:

"Je tu velmi dobrý důvod pro to, že vzniknou čtyři pokračování. Četla jsem všechny čtyři. Myslím, že jsou naprosto unikátní a vyplatí se na ně počkat. Tyhle filmy jsou hlavně o ohrožení této nádherné planety a James Cameron pokračuje ve stejných tématech jako je nenasytnost a necitelnost korporací a nesnáze domorodých lidí. V téhle chvíli, po dlouhé a velmi uspokojivé kariéře, nemůžu uvěřit, že je to už čtyřicet, ale zpátky k věci - jsem velmi nadšená, že můžu pracovat na těchto čtyřech příbězích. Skutečně je umím ocenit. Jde o nejambicioznější projekty, do kterých jsem byla kdy zapojena a také jsou nejvíce dojemné, nejúžasnější, nejkrásnější. Myslím, že všichni z nás, kteří jsme toho součástí, jsme byli naplněni úctou, když jsme viděli náčrty. Je prostě neuvěřitelné žít v době, kdy je možné nabídnout lidem takovou filmovou zkušenost. Protože si myslím, že přestože ´Avatar´změnil, co lidé chtějí od filmu, tyhle následující jsou stokrát dál."

Na to, jak dechberoucí budou další čtyři filmy si ale ještě počkáme. Plánované další díly mají premiéru 17. prosince 2020, 16. prosince 2021, 19. prosince 2024 a 18. prosince 2025.

Těšíte se?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat