Komiksové střípky: První pohled na Wasp z druhého Ant-Mana. Proč se těšit na DVD/BR verzi druhých Strážců Galaxie?

A jaký je důvod, že se lidé tolik zajímají o věk představitele Spider-Mana?

Jak určitě víte, druhý díl Ant-Mana ponese název Ant-Man and the Wasp, tedy, více prostoru dostane Hope van Dyne alias Wasp v podání Evangeline Lilly. Jak bude její superhrdinka vypadat? To ukázal nový plakát.

Film bude mít premiéru 5. července 2018.

Aktuálně si komiksoví fandové ovšem mohou užívat jiného superhrdinu a to Spider-Mana v podání Toma Hollanda. A během premiérového víkendu si začalo velké množství lidí zjišťovat, kolik je herci vlastně let. Důvod? Ten vysvětlí tweet jedné z divaček:


"První věc, kterou jsem udělala po zhlédnutí Spider-Man: Homecoming bylo, že jsem si vygooglila Toma Hollanda, abych se ujistila, že jsem se nezakoukala do skutečně patnáctiletého kluka."

Fanynky mohou být v klidu, Tomovi je 21 let, takže je oficiálně dospělý i v USA.

To bude hitovka

V srpnu se američtí diváci dočkají digitální a DVD/BR verze Guardians of the Galaxy Vol. 2 a její součástí bude klip k písni Guardians Inferno, který napsal režisér/scenárista filmu James Gunn a nazpíval ji David Hasselhoff. A právě Gunn se postaral i o videoklip k songu a užil si to. O tom svědčí jeho tweet:



"Tohle je možná nejlepší věc, na které jsem kdy pracoval - video Guardians Inferno se objeví jako součást domácí verze Guardians of the Galaxy Vol. 2." 

Datum premiéry české DVD/BR verze druhých Strážců zatím oznámeno nebylo.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat