Komiksové střípky: Kdy se začne natáčet Batgirl? Jak se Deadpool 2 vypořádá s původem mutanta Cablea?

A co říká Evangeline Lilly na obsazení Michelle Pfeiffer?

Režisér prvních dvou dílů Avengers Joss Whedon přešel od Marvelu k DC a pokud pomineme práci na dotáčkách u Justice League, tak jeho prvním filmem bude sólovka Batgirl. A naštěstí nepůjde o onen typ projektu, o kterém se mluví, ale nikdy se nedočká realizace. Bylo totiž oznámeno, kdy zhruba se začne natáčet. Šéf DC Geoff Johns se nechal slyšet:

"Děláme Batgirl s Jossem Whedonem a bude to opravdu vzrušující. Začne příští rok a to je jen začátek."

Joss je specialista nejen na komiksovky, ale také na ženské hrdinky, takže Batgirl je filmem, který je pro něj jako dělaný. Sice bych ho raději viděl jako režiséra sólovky Black Widow (Scarlett Johansson), ale na tohle se také těším.

SOUVISEJÍCÍ: NA KOLIK ÚDAJNĚ VYJDOU PŘETÁČKY U JUSTICE LEAGUE?

Datum premiéry zatím známé není.

Dozvíme se něco o minulosti Cablea?

V Deadpoolovi 2 se představí skvělý mutant Cable (Josh Brolin). A jeho fandy určitě zajímá, kolik se ve filmu dozvíme z historie oblíbené postavy. Na to odpovídal režisér filmu David Leicht:

"...musíte být svým způsobem vybíraví v tom, jak budete přistupovat k těmto postavám, protože je tu kánon (oficiální příběhová linie, pozn. redakce), který je opravdu masivní a nikdy to vše nemůžete převést na plátno. Takže jsme byli velmi vybíraví v tom, co do filmu zakomponujeme a co ponecháme pro případnou budoucnost, pokud to bude pokračovat tímto směrem a myslím, že se vám to bude líbit. Je to v duchu kánonu a také je to v duchu toho, jakým filmem Deadpool je."

Režisér neprozradil, co konkrétně se o Cableovi dozvíme, ale hlavní je, že jsme se konečně dočkali jeho hrané podoby. A jestli zjistíme podrobnosti o jeho dětství v Deadpoolovi 2 nebo až v Deadpoolovi 5, to asi nehraje až tak důležitou roli.

Deadpool 2 má premiéru 28. června 2018.

Wasp je nadšená z Wasp

Nedávno byla oznámena skvělá zpráva a to, že si Michelle Pfeiffer zahraje originální Wasp a matku Hope van Dyne Janet van Dyne. A co na to říká představitelka Janet Evangeline Lilly? Její tweet asi mluví za vše. Film Ant-Man and the Wasp má premiéru 5. července 2018.

SOUVISEJÍCÍ: DO ANT-MAN AND THE WASP MÍŘÍ HVĚZDA BATMANA I HEREC Z MUŽE Z OCELI


Zdroj: ScreenRantScreenRant,  
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat