Komiksové střípky: Herečka ze Smallville v Supergirl. Kráska z Arrowa má novou roli. A skvělý rozhovor s herci ze Spider-Man: Homecoming

Komiksové zajímavosti.

Seriál Smallville už sice není na obrazovkách nějaký ten pátek, ale stále má dost fandů. A ty určitě potěší, že se jedna z jeho hvězd, Erica Durance (Lois Lane), vrací do komiksového žánru a objeví se ve třetí řadě seriálu Supergirl.

Erica Durance jako Lois Lane
Zahraje si matku Kary (Melissa Benoist) Aluru Zor-El. Erica nahradí Lauru Benanti, ta v práci na Supergirl nemůže pokračovat. Situaci popsal producent Andrew Kreisberg:

"Bohužel Lara, který s Gregem (Greg Berlanti, tvůrce Supergirl, pozn. redakce) a mnou pracovala dlouhé roky už od dob Eli Stone, nemůže dál pokračovat ve své roli kvůli pracovním závazkům v New Yorku. Ale máme opravdu štěstí, že se k nám přidala Erica a nabízí vlastní ztvárnění Kařiny matky. Měli jsme v případě minulé řady ohromný úspěch, když jsme obsadili původní představitelku Lois Lane Teri Hatcher. Víme, že Erica bude pokračovat v tradici herců, kteří se přidali k našemu seriálu a vytvářejí nové a vzrušující pohledy na klasické postavy od DC."

Třetí řada začne 9. října.

O tři dny později odstartuje už šestá série seriálu Arrow, ve které se často objevuje Katrina Law jako Nyssa al Ghul.

Ale protože jde o vedlejší roli, má herečka čas i na jinou práci. A té bude mít dost a dost, protože získala roli v novém seriálu The Oath, ve kterém ztvární policistku Karen Beach, což je jediná ženská členka gangu policistů známého jako Ravens, jehož metody jsou hodně ale hodně rázné.

Katrina se přidá k Seanu BeanoviRyanu Kwantenovi, z nichž první ztvární původního šéfa gangu Toma Hammonda, Ryan si pak zahraje jeho syna Stevea, který je aktuální hlavou Ravens.

The Oath bude mít premiéru někdy v příštím roce a to na skrze streamovací službu Crackle.

A nakonec tu máme roztomilé video s herci z filmu Spider-Man: Homecoming, které zpovídá dost neobvyklý "reportér".


Zdroj: ComingSoon

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat