Fotografie z osmé řady Živých mrtvých. A producenti odvolali tiskovou konferenci kvůli pohřbu jednoho z kaskadérů

Zajímavé fotografie.

Osmé řady The Walking Dead dočkáme 22. října, tím pádem už samozřejmě probíhá natáčení a my se tak pomalu můžeme radovat z různých materiálů. Tentokrát jsou to například povedené fotografie některých postav.

Natáčení ale nedávno narušila hodně nepříjemná událost. Při přípravách na akční scény zemřel kaskadér John Bernecker (33).

SOUVISEJÍCÍ: BĚHEM NATÁČENÍ OSMÉ ŘADY THE WALKING DEAD ZEMŘEL KASKADÉR

Jeho pohřeb se odehraje dnes a producenti seriálu neváhali odvolat účast na propagaci seriálu během akce Television Critics Association a rozhodli se jít na rozloučení s mladým kaskadérem. Dala to vědět stanice AMC:

"Chtěli bychom upozornit na to, že nebudeme schopni na naší panelové diskusi představit výkonné producenty The Walking Dead. Panelová diskuse probíhá ve stejnou dobu jako pohřeb našeho kaskadéra Johna Berneckera, kterého se zúčastní Scott Gimple a někteří další výkonní producenti."

Je to milé gesto, které ukazuje, že je štáb opravdu jako rodina a propagace seriálu není pro tvůrce tak důležitá, jako rozloučení s jejich spolupracovníkem, který byl označován za velmi nadějného kaskadéra, který pomohl mnoha jiným prorazit v branži.

Zdroj: ComicBook





Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat