Další detaily o záporačce z komiksové týmovky Defenders

Co o ní bylo prozrazeno?

V komiksové týmovce The Defenders ztvární ústřední záporačku zatím známou jako Alexandra skvělá Sigourney Weaver. Zatím se ale neví, o kterého padoucha vlastně půjde. Něco málo teď ale naznačil showrunner seriálu Marco Ramirez:

"...stála proti mnoha lidem - armádám, žoldákům, oddaným náboženským fanatikům a spoustě odlišných skupin, které se jí snažily dostat, ale nikdy se nesetkala se čtveřicí lidí, kteří se zdánlivě zajímají jen o to, aby se postarali o malou část New Yorku. Myslím, že ji to vlastně opravdu okouzlilo a je to zvláštní, protože nikdy nestála proti někomu podobnému, je to pro ni hrozba. Jde jí hlavně přežití a to za každou cenu... Přemýšlí nad dlouhodobou hrou a neplánuje jednu šachovou partii, plánuje jich šest... vidí v lidskosti spoustu krásy a stejně tak ve světě, ale jsou pro ni některé věci, které jsou postradatelné a to je opravdu nebezpečný pohled na svět.."

Bude zajímavé zjistit, o koho vlastně jde. Existuje hromada spekulací, o kterého zloducha se jedná, ale zatím nebylo potvrzeno, zda je nějaký dohad pravdivý. Skutečnou identitu Alexandry se dozvíme nejpozději 18. srpna, kdy Netflix seriál vypustí do světa (nebo minimálně ke svým předplatitelům).

Zdroj: EW

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat