Co si myslí marvelovská hvězda o Wonder Woman?

Líbí? Nelíbí?

Wonder Woman je filmem, který se dočkal chvály ze strany diváků i recezentů. A dokonce i hvězd z projektů od konkurenčního Marvelu. Například Hayley Atwell, představitelka Peggy Carter neskrývá nadšení:


Hayley Atwell jako Peggy Carter
"Myslím, že to byl triumf. Měla jsem z toho velkou radost a myslím, že to, co na tom bylo brilantního je to, že je to žánrový kousek, je to superhrdinský film, je to naprosto dokonalé, počínaje výkonem Gal, přes scénář až hudbu, navíc to má správné množství humoru, je to strhující a já byla na konci opravdu překvapená."

Samozřejmě herečce udělalo radost i to, že uspěl film s ženskou hrdinkou (Gal Gadot), na který navíc dohlédla žena (Patty Jenkins).

"Co to pro nás všechny znamená, protože to není jen to, že jsou ženy skvělé, je tohle, ´No tak, ukažme, kdo my ženy jsme.´ Udělali to nádherně. Nejen, že to zvládli, bylo to jako, ´Boom!´ Excelovali."

Pokud jde o filmy, tak zatím výrazně vyhrává Marvel nad DC, ale DC se může poplácat po zádech za to, že jako první nabídlo ženskou sólovku a navíc povedenou a úspěšnou.

Marvel bude mít šanci vyrovnat skóre až 7. března 2019, kdy bude mít premiéru Captain Marvel. A pokud jde o film, po kterém fanoušci volají už roky a to sólovku Black Widow (Scarlett Johansson), tak vůbec není jasné kdy nebo jestli vůbec vznikne.

Zdroj: EW



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat