Co říká Charlize Theron na to, že Michelle Rodriguez vyhrožuje odchodem z Rychle a zběsile?

Podporuje ji?

Michelle Rodriguez je součástí série Fast & Furious od samého počátku, ale je otázkou, zda ji budeme vídat jak se prohání v rychlých autech i v následujících filmech. Michelle totiž není spokojená s tím, kolik prostoru mají a jak propracované jsou ženské postavy.

SOUVISEJÍCÍ: OPUSTÍ MICHELLE RODRIGUEZ SÉRII RYCHLE A ZBĚSILE?

Co si o tom myslí Charlize Theron, která ztvárnila záporačku v zatím posledním osmém dílu? Podporuje Michelle v názoru, že ženy potřebují v sérii "více lásky" ze strany tvůrců?

"Ano, tím chci říct, myslím, že je to naprosto oprávněné. Je to někdo, kdo je v téhle sérii opravdu velmi dlouhou dobu. A za sebe můžu říct, že jsem fanouškem série kvůli ní. Je neuvěřitelná. Je neuvěřitelná. A je srdcem celé série."

Je sice pravda, že v aktuálním dílu je poprvé ústředním padouchem žena, ale jinak jsou ženské postavy opravdu trochu na druhé koleji. A je to škoda, některé jsou vážně zajímavé.

Uvidíme, jestli dostanou více prostoru v následujících filmech, které už jsou potvrzeny. Devátý díl bude k vidění 19. dubna 2019 a desátý 2. dubna 2021. Otázkou je, jestli s Michelle nebo bez ní.

Chyběla by vám?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat