Chudák představitel záporáka v Justice League, nenatočil ani jednu scénu s ostatními herci z filmu

Jak to?

Ústředním padouchem v komiksovce Justice League/Liga spravedlnosti bude zřejmě Steppenwolf v podání Ciarána Hindse. A právě tento herec prozradil zajímavou věc. Během natáčení nestanul před kamerou s žádným ze svých kolegů:

"Ne, nevím, zda ze mě byli tolik vyděšení, že se se mnou báli setkat... ne, ne, ve skutečnosti nebyli. Důvod je ten, že je to imaginární a natáčíte před zeleným plátnem... Dá se říct, že to byla další výzva."

Steppenwolf
Steppenwolf je vytvořen digitálně s tím, že jsou snímány pohyby herce, ale přesto je zvláštní, že se Ciarán nepotkal s kolegy. Je možné, že jeho role není tak výrazná a natočil jen pár záběrů, protože i když je postava stvořena s pomocí nul a jedniček, je zvykem, že se herec, jehož pohyby jsou snímány, fyzicky objevuje v daných scénách. Kolegům to usnadňuje práci a nemusí mluvit "do prázdna". Samozřejmě to platí v případech, kdy není daná postava na plátně jen několik málo minut.

Je tak otázkou, proč se Ciarán nedostal do interakce se spolupracovníky. Pokud je hlavním zloduchem, stráví na plátně asi dost času (ledaže by šlo o šedou eminenci, která tahá za nitky podobně jako Thanos u Marvelu).

Justice League má premiéru naplánovanou na 16. listopadu tohoto roku.

Zdroj: BBC Radio
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat