Chtěl by režisér Temného rytíře dohlédnout na další bondovku?

Byla by to dobrá volba.

Nedávno bylo oznámeno, že se Daniel Craig zřejmě ještě jednou vrátí jako Agent 007, ale zatím není jasné, kdo na 25. bondovku dohlédne. Často je zmiňován Christopher Nolan, který by se tomu rozhodně nebránil. Ale až nastane správný čas:

"Mluvil jsem s producenty Barbarou Broccoli a Michaelem G. Wilsonem v průběhu několika let. Mám velmi rád tuhle postavy a vždy jsem nadšený z toho, co s ní dělají. Možná to jednoho dne vyjde. Musíte být potřebný, pokud víte, co tím myslím. Musí to potřebovat přepracování, musí to potřebovat vás. A zatím si velmi dobře vystačí sami."

Nezdá se tak, že by tedy chtěl dohlížet hned na další díl. Hodlá se ozvat, až to bude série potřebovat a nemá dojem, že je to zrovna nyní. Tvůrci se tak asi budou muset poohlédnout po jiném tvůrci, ale třeba Nolana nakonec přemluví, Barbara Broccoli umí být velmi přesvědčivá, byla to právě ona, kdo hodně pomohl tomu, že se v případě Spectre (2015) vrátil Sam Mendes.

Pokud jde o premiéru dalšího dílu, tak by se údajně mohl objevit v kinech někdy v září nebo říjnu příštího roku. I když upřímně nevěřím, že to bude tak brzy.

Zdroj: Playboy

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat