Avengers: Infinity War naznačil, že nás čekají překvapivé a intenzivní smrti

Fanoušci se mají připravit.

O tom, že se v následujících dvou dílech Avengers rozloučíme s některými postavami, se mluví už dlouho. A samozřejmě na to přišla řeč i na víkendovém Comic-Conu v San Diegu. Jeden z režisérů Joe Russo a prezident Marvel Studios Kevin Feige odpovídali na otázku, které postavy by mohly potenciálně zemřít. Tady jsou jejich odpovědi:

"Myslím, že by fanoušci měli být připraveni na velmi intenzivní překvapení, pokud jde o tyto filmy. Já a můj bratr věříme ve vysoké sázky, já věřím, že všechno musí v určitou chvíli skončit a to proto, aby to mělo nějaký smysl, takže si myslím, že by publikum mělo být připraveno," prohlásil Joe Russo.

Kevin Feige k tomu dodal:

"Myslím, že to bude emocionální z mnoha různých důvodů. A myslím, že všechny naše filmy se snaží o to, aby rozesmály, chceme, aby měly srdce, chceme, aby měly humor a Infinity War tohle vše má."

Je jasné, že některé postavy ve filmech Avengers 3 a 4 opustí scénu. Otázkou je, které to budou a také to, jakým způsobem se rozloučí. Některé se možná stáhnout do ústraní, na jiné asi čeká horší osud.

Avengers: Infinity War mají premiéru 3. května 2018, čtvrtí Avengers 2. května 2019.

Která postava by vám nejvíce chyběla?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat