Avengers: Infinity War jsou chytrým filmem pro dospělé, spíše než pro děti, tvrdí představitel Thanose

Zajímavé.

Avengers: Infinity War budou bezesporu explozivní podívanou, která bude pastvou pro naše oči. Ale pokud očekáváte, že půjde o bezduchou trikovou záležitost a nic víc, tak to se mýlíte. Alespoň to tvrdí představitel záporáka Thanose Josh Brolin:

"Budou momenty, kdy se to stane psychologickým a nebude to nezbytně o brutální síle. To bude více zajímavé pro dospělé a možná ne pro děti. Je to opravdu chytrý film. On je také chytrou postavou. To jsem nejdříve netušil. Netušil jsem to, když jsem natáčel teaser, měli jsme nějakých 36 kamer. A já si sedl na křeslo a s nikým jsem nespolupracoval. A teď jsem do toho opravdu zapojen a dostávám se do interakce s množstvím postav, které v tom jsou. Je to více emocionální a interaktivní, než jsem se původně domníval. Je to spousta zábavy. A je to také mnohem hlubší a mnohem více emocionální."

Zřejmě se tak můžeme těšit na takzvaný "chytrý blockbuster". Tedy, oči dostanou to, co žádají, ale nebude třeba vypnout mozek, protože děj bude promyšlený a postavy propracované.

Jak dobře to bude fungovat se dozvíme až 3. května 2018, kdy mají třetí Avengers premiéru.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat