Zřejmě se pracuje na novém filmu Fantastická čtyřka. Ale asi bude jiný, než čekáte

Jak to?

Nejzábavnější marvelovská komiksová rodina se na plátna dostala už ve dvou verzích, ale ani jedna nebyla extrémně úspěšná.

Zatím poslední podoba z roku 2015 nedopadla vůbec dobře a možná bylo důvodem to, že se film snažil hrát na temnou notu, ale k Fantastické čtyřce prostě uvolněnost a nadhled patří.

To asi vědí i ve FOXu a tak nový film, o kterém prý přemýšlí, bude cílený na mladší publikum. Proslýchá se, že v nové verzi sice uvidíme postavy Thinga a Human Torche, ale Susan Storm a Reeda Richardse nahradí jejich děti Valeria (stejně jako matka se umí zneviditelnit, generovat silové pole, létat...) a Franklin (ten dokáže manipulovat s realitou, ovládá telepatii a telekinezi).

O scénář by se měl postarat Seth Grahame-Smith, který byl původně spojován se sólovkou Flashe, ale také pomáhal dopilovat scénář k Fantastické čtyřce z roku 2015, což není úplně nejlepší vizitka.

Berte v potaz, že zatím nejde o oficiální potvrzení, FOXem zatím neoznámil, že nová
Fantastic Four vznikne. Ale komiksové filmy jsou v módě, takže by to nebylo překvapením, pokud by to FOX zkusil znovu.

I když, po dvou předchozích pokusech (přiznám se, mě první dva filmy vlastně docela bavily) by nebylo od věci, aby FOX popřemýšlel nad tím, že by práva vrátil zpět Marvelu nebo s ním více spolupracoval.

Stáli byste o další Fantastic Four?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů: