Živí mrtví: Proč představitel Eugena odešel ze sociálních sítí?

Co ho k tomu vedlo?

Možná jste zaznamenali to, že představitel Eugena z The Walking Dead Josh McDermitt odešel ze sociálních sítí. Důvodem bylo, že se do něj někteří fanoušci pustili za to, co provedl Eugene v sedmé řadě Živých mrtvých.

Teď se Josh o dané situaci rozpovídal:

"Moc se tím vlastně nezabývám. Jen vím, že je internet tak trochu temné a negativní místo, kde se pěstuje podobná mentalita a tyhle typy myšlenek. Myslím, že když jsou lidé ponecháni bez kontroly, nejsou žádné následky toho, co na internetu řeknou. To je prostě nešťastné, ale víte, je to tak, jak to je. Naneštěstí, nic ohledně toho nebylo uděláno."

Než Eugen opustil Facebook, odvysílal video, ve kterém zaznělo:

"Výhrůžky smrtí, neposílejte mi výhrůžky smrtí, protože všechny tyhle sr*čky nahlásím policii. Mám toho dost. Můžete nenávidět Eugena, to mě netrápí. Můžete si myslet, co chcete, ale když začnete říkat, že doufáte, že zemřu, nevím, jestli mluvíte o Joshovi nebo Eugenovi. Nahlásím ty sr*čky, takže se nechovejte jako kreténi. A přestaňte si stěžovat. Prostě si přestaňte stěžovat na všechno na Internetu. Jděte trávit čas se svou rodinou nebo přáteli nebo milovanými. Prostě jděte z Internetu."

Poté vzkázal Eugene svým fanouškům, že je má rád a zrušil svůj profil.

A ne, že by se mu někdo mohl divit, výhrůžky smrtí kvůli roli, to už je trošku silná káva.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat