X-Men: Dark Phoenix - Ve filmu uvidíme novou mutantku

Spekulace se potvrdila.

Není pochyb o tom, že X-Men: Dark Phoenix představí několik nových mutantů. Ostatně, nedávno začali tvůrci obsazovat nové postavy. U nich sice nebylo zveřejněno jméno, ale šikovní fandové si na základě jejich popisu tipli, o koho by mohlo jít. A jedním z tipů byla i mutantka Dazzler, která dokáže transformovat zvuk na světelné paprsky.

SOUVISEJÍCÍ: V X-MEN: DARK PHOENIX SE OBJEVÍ TŘI NOVÍ MUTANTI

To se nyní potvrdilo, ve filmu Dazzler skutečně uvidíme. To je pro její fandy dobrá zpráva. Ale asi je nepotěší, že půjde o malou roli.

Dazzler se měla původně objevit už v X-Men: Apokalypsa (2018), dokonce se spekulovala o tom, že ji ztvární Taylor Swift (Dazzler je zpěvačka), ale k tomu nedošlo.

Nakonec se ale v hrané podobě představí, i když až v dalším filmu.

Osobně z toho ale nejsem moc nadšen, protože Dazzler má vizuálně podobné schopnosti jako Jubilee (Lana Condor) a obávám se toho, že tvůrci nebudou chtít ve filmu dvě mutantky, s podobnými (alespoň na první pohled) talenty.

A protože účast Lany zatím nebyla potvrzena, je možné, že opravdu filmaři vsadili na pravidlo "jedna nebo druhá".

Pořád ale doufám, že se Jubilee vrátí, protože se na ni spousta lidí těšila a několik jejích scén v X-Men: Apokalypse bylo vystřiženo.

Navíc, film se bude inspirovat u nesmírně oblíbené komiksové série The Dark Phoenix Saga, které byla Jubilee součástí. Ale svou roli v ní měla i Dazzler...

X-Men: Dark Phoenix bude mít premiéru 1. listopadu 2018.

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat