Všechno je (zase) jinak, filmy a Venom a Silver & Black se neodehrávají ve stejném universu jako Spider-Man. A jaký bude další film po Avengers 4?

Tak co tedy platí?

Tohle se dá popsat jediný slovem ZMATEK. Nejdříve bylo řečeno, že spin-offy ke Spider-Manovi nazvané Silver & Black a Venom se na rozdíl od Spider-Mana nebudou odehrávat v marvelovském filmovém universu. Později se šéfka Sony nechala slyšet, že se možná odehrávají na jiných místech, ale ve stejném světě. Následně prohlásil představitel Spider-Mana Tom Holland, že podle toho, co ví, nebude Venom zasazen do stejného universa.

A teď se ozval šéf Marvelu Kevin Feige, který prozradil následující:

"V tuhle chvíli je Spidey v MCU (marvelovské filmové universum, pozn. redakce) a je v něm pouze Spidey. Občanská válka, Homecoming, už jsme natočili scény Toma Hollanda pro nadcházející filmy Avengers a začínáme si ujasňovat plány pro Homecoming 2 - nebude se to jmenovat takto, ať už bude název jakýkoliv, což je vzrušující, protože to bude první film z MCU, po zatím nepojmenovaných Avengers v roce 2019."

Sony a Marvel by se asi měly domluvit na tom, co tedy platí. A upřímně, je dost zvláštní, že filmy o Spider-Manově nejikoničtějším protivníkovi Venomovi (Tom Hardy) a dvou velmi zajímavých slečnách z komiksů se Spider-Manem Black Cat a Silver Sable, se nebudou odehrávat ve stejném universu. Je to škoda, ale snad pro to mají Sony a Marvel dobrý důvod (mě tedy žádný nenapadá).

Spider-Man: Homecoming má premiéru 6. července, Avengers: Infinity War 3. května, Venom 4. října 2018, čtvrtí Avengers pak 2. května 2019.

Zdroj: JoBlo
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat